Uw keuze

Hulp

Waar kunt u uit kiezen?
De toepassingsmogelijkheden van Trainingswijzer zijn groot. Hieronder schetsen wij slechts enkele van de mogelijkheden. Uiteraard komen wij graag bij u langs om een toelichting te geven en samen met u te onderzoeken op welke wijze Trainingswijzer voor u en uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

De gemakkelijkste weg: kies een licentie met modulen.
U kunt kiezen voor een licentie voor Trainingswijzer zoals u dat nu ziet. Dit betekent dat u voor een door uzelf op te geven aantal gebruikers toegangscodes krijgt voor de alumni-leeromgeving. De licentie is gekoppeld aan een aantal gebruikers en een periode.

Binnen de licentie kunt u kiezen welke modulen u aan uw medewerkers ter beschikking wilt stellen. Of kunt daarbij twee modulen afnemen of enkele tientallen. Een module bestaat uit leerstuaties en informatie over een specifiek thema. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan persoonlijke effectiviteit, omgaan met agressie, klantgerichtheid, leidinggeven, slecht nieuws et cetera.

Wilt u standaard en/of maatwerkmodulen?
In uw keuze kunt u ook de afweging maken of u gebruik wilt maken van een standaardmodule. Deze modulen zijn door ons ontwikkeld in samenspraak met meerdere opdrachtgevers.

Trainingswijzer biedt u echter ook de mogelijkheid om uw eigen organisatie specifieke modulen aan uw medewerkers aan te bieden. In dat geval maakt of heeft u zelf de leerinhoud van de module die vervolgens in Trainingswijzer wordt ondergebracht.

Wellicht ondersteuning bij de ontwikkeling van maatwerkmodulen?
Indien u dat wenst kunnen wij u ondersteunen bij het maken en ontwikkelen van een maatwerkmodule. Deze ondersteuning kan de volgende vormen aannemen.

  • Opleidingskundigen en trainers voor het ontwikkelen van cursusmateriaal.
  • Cameraman voor het opnemen en monteren van videomateriaal.
  • Acteurs.
  • Voice overs.
  • Regisseurs.
  • Script- en scenarioschrijvers.
  • Programmeurs.

Of wilt u Trainingswijzer als ‘eigen’ softwarepakket met een ‘eigen’ naam?
U kunt er ook voor kiezen voor Trainingswijzer het gebruiksrecht op de software aan te schaffen. In dat geval krijgt Trainingswijzer als softwarepakket op uw intranet geïnstalleerd.

Daarbij kunt u de naamgeving, de gebruikersinterface en de menu-mogelijkheden volledig op maat laten afstemmen met de behoeften die er binnen uw organisatie leven. Uiteraard leveren wij u daarbij ook de technische ondersteuning.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier onder de optie ‘contact’ of mail naar info@trainingswijzer.info of bel met 026 442 46 78.