Een offerte aanvragen

Hulp

Een offerte aanvragen.
Als u geïnteresseerd bent in ontwikkeling van uzelf, uw medewerkers of uw organisatie dan ondersteunen wij u uiteraard graag. U kunt op verschillende manieren informatie ontvangen.

De vijf stappen om een offerte voor een training, bijeenkomst of coaching aan te vragen.
Als u op zoek bent naar een specifieke training, bijeenkomst, werkvorm of coaching dan kunt u gebruik maken van de “knop” ontwikkelingsbehoefte. In vijf stappen wordt u dan ondersteund in het formuleren van een uw ontwikkelingsvraag.

Een demo-account aanvragen.
Wilt u een demo-account aanvragen om te onderzoeken wat Trainingswijzer te bieden heeft, gebruik dan rechts bovenaan op de homepage de link “demo-account aanvragen”. Als u het contactformulier invult en naar ons toezend ontvangt u binnen enkele dagen uw toegangsgegevens.

U wilt kaartensets en/of posters bestellen.
Om de ontwikkeling van uw medewerkers en uw organisatie verder te ondersteunen maken wij voor u posters en kaartensets met bijbehorende werkboekjes. U kunt zo ruchtbaarheid blijven geven aan belangrijke thema’s maar ook kunt u de sets gebruiken om kennis en vaardigheden actueel te houden of de zelfwerkzaamheid van medewerkers rondom een specifiek thema vast tebhiuden, te vergroten of te stimuleren.

Een licentie met modulen aanvragen.
Wilt u voor uzelf of voor een groep medewerkers van uw organisatie toegangscodes aanvragen voor specifieke modulen dan kan dat uiteraard. U kunt daarvoor de link “ontwikkelbehoefte” linksboven aan de pagina gebruiken. Door op die pagina de kaarten te selecteren die bij uw situatie passen, kunt u aangeven of u de digitale leeromgeving wilt voor een specifieke doelgroep of de gehele organisatie. Ook kunt u daar aangeven voor welke thema’s en onderwerpen u belangstelling heeft. U treft ook meer informatie over de mogelijkheden aan onder de link ‘Uw keuze’.

Ik wil bellen en e-mailen.
Dat kan natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar info@trainingswijzer.info of bel met 026 442 4566.