Trainingswijzer partners

Hulp

Trainingswijzer is een project waar één mens compleet zijn of haar tanden op stuk bijt. In Trainingswijzer wordt de kennis en de ervaring van de volgende partners gebruikt.

NIVTTA

Het Nederlands Instituut voor Trainers en Trainingsacteurs bewaakt de kwaliteit. Het NIVTTA geeft kwaliteitskeurmerken aan trainers en trainingsacteurs die aan de kwaliteitscriteria voldoen. De didactische expertise van de opleidingskundigen van NIVTTA is een belangrijke peiler waarop Trainingswijzer rust. Kijk voor meer informatie op www.nivtta.nl.

Trainershouse

De collega’s van Trainershouse hebben met hun trainingsexpertise een belangrijke bijdrage geleverd aan de inhoud van de modulen die in Trainingswijzer te vinden zijn. U kunt ook bij hen terecht voor het aanvragen van offertes en de uitvoering van trainingen. Kijk voor meer informatie op www.ip-trainershouse.nl.

Interprofs

Ook de collega’s van Interprofs hebben met hun trainingsexpertise en hun deskundigheid in ontwikkelingsprojecten bijgedragen aan zowel de inhoud van de modulen die in Trainingswijzer te vinden zijn als aan de ontwikkeling van nieuwe content. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het aanvragen van offertes en de uitvoering van trainingen. Kijk voor meer informatie op www.interprofs.nl.

Ludeau

Alle instructievideo’s en al het filmmateriaal is verzorgd door onze creatieve en professionele collega’s van Ludeau. Zoekt u een trainingsacteur, denkt u dan aan hen. Kijk voor meer informatie op www.ludeau.nl.

Villa Ik

Individuele coaching en teamcoaching wordt verzorgd door de coaches van Villa Ik. Zij bieden ook een fantastisch concept voor indringende, individuele coaching met een hoog rendement. Kijk voor meer informatie op www.villaik.nl.

Brandpepper

Brandpepper is een full service internet- en marketingbureau met een creatieve twist. Wij zijn een jong bedrijf, maar met een schat aan ervaring. Vanuit onze vestigingen in Arnhem en Amsterdam werken wij gepassioneerd aan onze missie. Het bieden van unieke communicatieoplossingen op maat, online maar ook offline. Brandpepper zit niet stil en is ondernemend. Full service maken wij waar door alle zorgen uit handen te nemen. Kijk voor meer informatie op www.brandpepper.nl.